B E L V Í Z I  KÉPZÉS     -     N Y I T Ó O L D A L

"HIVATÁSOS/SZOLGÁLATI CÉLÚ" valamint "KEDVTELÉSI CÉLÚ"
KISHAJÓVEZETŐI  ELMÉLETI VIZSGÁRA 

INTENZÍV MÓDON FELKÉSZÍTŐ TESZT-RENDSZER

Rendszerünkben az összes vizsgakérdést (tesztkérdést) megtalálja magyarázatokkal együtt

ITM által jóváhagyott képzésünk iktatószáma: HHF/37327-1/2019-ITM
Regisztráció: fent, a végigfutó zöld csík jobb szélén: Belépés-re kattintva

TÁJÉKOZTATJUK, hogy a rendszerünkben felkészülhet, de a hatóságnál Kedvtelési célú vizsgát csak 17. életkora betöltését követően, Hivatásos/Szolgálati célú vizsgát 18-21 évét betöltve (vizsgánként változó) tehet. 

Mind a hivatásos/szolgálati célú, mind a kedvtelési célú kishajóvezetői vizsga tanfolyamköteles, Önnek tehát az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)  által jóváhagyott valamelyik belvízi képzőhely tanfolyamát el kell végeznie, majd pedig az ITM által kiadott vizsgaanyagokból kell levizsgáznia. Mi ehhez a vizsgaanyagokat biztosítjuk on-line módon, e-learning eszközökkel megtámogatva.

Ön az alábbi módokon válhat rendszerünk tanulójává:

        1. Képzőszerve (a hajósiskola, ahol felkészítik Önt a gyakorlati vizsgára) küldi Önt hozzánk, hogy a vizsgája elméleti részére nálunk készüljön fel.
--> Kérjük tisztázza előre, hogy a képzőszervének fizetett díj tartalmazza-e a távoktatásunk díját is, vagy sem. ÁLTALÁBAN IGEN, de előfordulnak kivételek. A feleslegesen hozzánk utalt díjakkal költségeink merülnek fel, így azokat nem tudjuk 100%-ben visszautalni.

2. Ha a képzőszerve nem áll velünk kapcsolatban is dönthet úgy természetesen, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat. Regisztráljon, és fizessen be hozzánk. Nálunk - már bizonyított módon - igen hatékonyan fog tudni felkészülni az elméleti vizsgájára. Az árakat alább találja, a befizetéshez szükséges banki információkat a regisztráció során e-mail-ben fogja megkapni.

Görgessen még lejjebb is, és tekintse át az egyes kurzusokról szóló tájékoztató leírásokat és ÁRAKAT. Leendő tanulóinknak szóló Bemutató kurzusunk megtekintése is ajánlott: amennyiben azt meg tudja nézni, hallgatni, és a tesztek is elindulnak Önnek, nem lehetnek a későbbiekben sem technikai problémái.

Regisztráció: fent, a vízszintesen végigfutó zöld csík jobb szélén: Belépés-re kattintva

Jó tanulást! Jó szelet!

         Bokor Imre

        

Kapcsolat: tavoktatas@adria-yacht.hu, mobil:  Bokor Imre 06 30 9514 570 , Bokor Judit 06 30 919 7531

*************************************************************************************************
Saját hirdetésünk: Amennyiben TENGERI jogosítvány megszerzése is érdekli, cégünk tengeri tanfolyam-típusait áttekintheti weboldalunkon:
https://adria-yacht.hu/tengeri-hajovezetoi-tanfolyam/

Online módon, saját otthonában is felkészülhet a tengeri vizsgára tengeri távoktatásunk keretében, melyben számos teszt,  videó és hanganyag segíti a teljes felkészülést: https://adria-yacht.hu/tavoktatas-online-tanfolyam-tengeri-elmeleti-vizsgara/
Nézze meg tengeri bemutató anyagunkat is. Vizsgáját ügyintézzük (bejelentjük, kísérőt biztosítunk).

*************************************************************************************************

portálhírek kihagyása

Portálhírek

Kép
Állt a rendszerünk...
Bokor Imre írta 2020. September 20., Sunday, 17:24 időpontban
 

2020. szept. 20.-án du. kb. 14.30-16.30 óra között állt a rendszerünk. 
Tárhelyünktől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy "beragadt a tűzfal". 
A hibát orvosolták.
A kellemetlenségért elnézést kérünk!
Jó tanulást! Jó szelet! Bokor Judit

 
Kép
2020. július 1-től aug. 3.-ig ....FIGYELEM!
Bokor Judit írta 2020. June 30., Tuesday, 10:55 időpontban
 

Az Adria-Yacht Kft. munkatársai 2020. július 1.- augusztus 3. között kizárólag naponta egyszer (előfordulhat, hogy csak másnaponta), az esti órákban tudnak a lejárt kurzusokhoz hozzáférést biztosítani (ill. hosszabbítani). Megértésüket köszönjük!

Az újonnan regisztráló tanulók megfeleló kurzusba ...

A téma további részének olvasása
(75 szó)
 
Kép
2019. június 29. - július 29. között FIGYELEM!
Bokor Judit írta 2019. June 27., Thursday, 06:28 időpontban
 

Az Adria-Yacht Kft. munkatársai június 29. - július 29. között kizárólag naponta egyszer,  az esti órákban tudnak a lejárt kurzusokhoz hozzáférést biztosítani (hosszabbítani). Megértésüket köszönjük!

Az újonnan regisztrálók megfeleló kurzusba való beíratását az egyes  vitorlásiskolák továbbra is a szokott módon végzik, az időszaki változás a hozzájuk beiratkozókat nem érinti.

 

kurzusok, egyebek kihagyása

Kurzusok, egyebek

Tekintse meg Bemutató (egyben betanító) kurzusunkat, hogy megismerkedjen a rendszerrel, melynek segítségével hatékonyan  készülhet fel a belvízi vizsgájára.  Bemutatónk videók és élő tesztek segítségével ismerteti meg Önnel a felkészülés módját. Próbavizsgát is tehet! : )
FONTOS a BEMUTATÓ-t megnéznie, hogy lássa, technikai felszereltsége megfelelő-e rendszerünk használatához.

A Bemutató megtekintése nem igényel regisztrációt, egyszerűen csak kattintson jobbra fent a Belépés -re, majd a megjelenő képernyő bal oldalán írja be a felhasználónév és jelszó mezőkbe

adria-yacht

adria-yacht

és nyomja meg alatta a Belépés gombot. Utána még a Bemutató kurzus nevére rá kell majd kattintania..., és bent is van  a kurzusban : ))

Ha a Bemutatót tüzetesen átnézi, egyúttal meg is tanulja használni a rendszert.
Ha ezek után úgy dönt, hogy felkészüléséhez igénybe venné távoktatásunkat, válasszon az alább felsorolt kurzusok közül.

A kurzusainkról szóló leírásokért még görgessen lejjebb.

A Bemutató megtekintéséhez ill. a Távoktatásba való regisztrációhoz jobbra fent (a zöld csík jobb szélén)  a Belépés-re kattintson.  

 **************************************************************************


Ismerkedési lehetőség Hajós iskolák vezetői, oktatói számára.

Az "Ismerkedő  kurzusban" az oktatók  "Tanuló" hozzáférési szerepkörrel rendelkeznek. Elindíthatják bármelyik tesztet, kipróbálhatják a Próbavizsgát. Ezeket meg is oldhatják, de a lényeg, hogy megtapasztalhatják, mit látnak belül, hogyan tanulnak tanulóik.

Tartalom: Egy partner kurzus másolat, tehát: Összevont (vitorlás + motoros + Hsz) kurzus tesztrendszere + Első vízreszállás előtt kurzus .

Ha Ön is szeretne ismerkedni és még nem kapott a belépéshez tőlünk egyedi azonosítót, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kurzusunk tesztjei az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) által ehhez  vizsgához (képesítéshez) kiadott összes vizsgatárgyat, azok összes vizsgakérdését tartalmazzák.
Témakörök:
- HSZ
- Hajóvezetéstan
- Hajóelmélet, hajók szerkezete és építése, hajógéptan
- Hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia
- Elsősegélynyújtás, Környezet-, és Tűzvédelemi ismeretek
- Jogi ismeretek és Képesítési rendelet
-Vitorlázás elmélet

Kurzus ára: 29 000 Ft
Hozzáférési idő hossza:
1 hónap.

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson.
Ismétlő-vizsga érdekében  való hozzáféréshez újra-regisztrálnia nem kell, újabb egy hónap  díja: tantárgyanként 6 eFt, de max 24 eFt. Írjon nekünk mailto: tavoktatas@adria-yacht.hu

Kurzusunk tesztjei az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) által ehhez a vizsgához (képesítéshez)  kiadott összes vizsgakérdést tartalmazzák.
Témakörök:
- HSZ
- Hajóvezetéstan
- Hajóelmélet, hajók szerkezete és építése, hajógéptan
- Hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia
- Elsősegélynyújtás, Környezet-, és Tűzvédelemi ismeretek
- Jogi ismeretek és Képesítési rendelet
Kurzus ára: 27 ezer Ft

Hozzáférési idő hossza: 1 hónap.
Hívjon minket!  Bokor Imre: 06 30 9 514 570.

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson.
Ismétlő-vizsga érdekében való hozzáféréshez újra-regisztrálnia nem kell, újabb egy hónap  díja: tantárgyanként 6 eFt, de max 24 eFt. Írjon nekünk mailto: tavoktatas@adria-yacht.hu

Kurzusunk tesztjei az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) által ehhez a vizsgához kiadott összes vizsgakérdést tartalmazzák.

Témakörök:

 • Hajózási Szabályzat (HSZ)
 • Vitorlás hajózási ismeretek
 • olyan ismeretek, melyek "közösek" a kisgéphajós vizsga kérdéseivel (hajóvezetéstan, hajóelmélet, hajóépítés, hajógéptan, hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia, elsősegély, vízből mentés, környezetvédelem, tűzvédelem).

Kurzus (hozzáférés) díja: 8 500 Ft/ 1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap. (Újabb egy hónap (hosszabbítás) ismételt befizetéssel - újabb regisztráció nélkül - email-ben kérhető; csak 48 órás hosszabbítás 2 500 Ft adminisztrációs díj befizetésével kérhető).

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson. 

Ha nem sikerült a vizsgája:

 • ha egyik része sem, de lejárt már a hozzáférési ideje: a kurzusdíj  ismételt befizetésével és a befizetésigazolás elküldésével  e-mail-ben kérhet újabb 1 hónapos hozzáférést (újraregisztrálnia nem kell); 
 • ha valamelyik része sikerült a vizsgának, tájékozódjon a kurzusok közt, és csak a szükséges részre/részeke fizessen be, majd kérje a hozzáférést e-mail-ben úgy, hogy mellékeli a befizetésigazolást  (újraregisztrálnia nem kell).


***********************************************************************************************


Kurzusunk tesztjei az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) által ehhez a vizsgához kiadott összes vizsgakérdést tartalmazzák.

Témakörök:

 • Hajózási Szabályzat (HSZ)
 • Kisgéphajós hajózási ismeretek
 • olyan ismeretek, melyek "közösek" a vitorlás vizsga kérdéseivel (hajóvezetéstan, hajóelmélet, hajóépítés, hajógéptan, hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia, elsősegély, vízből mentés, környezetvédelem, tűzvédelem).

Kurzus (hozzáférés) díja: 8 500 Ft/1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap. (Újabb egy hónap (hosszabbítás) ismételt befizetéssel - újabb regisztráció nélkül - email-ben kérhető; csak 48 órás hosszabbítás 2 500 Ft adminisztrációs díj befizetésével kérhető).

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson. 

Ha nem sikerült a vizsgája:

 • ha egyik része sem, de lejárt már a hozzáférési ideje: a kurzusdíj  ismételt befizetésével és a befizetésigazolás elküldésével  e-mail-ben kérhet újabb 1 hónapos hozzáférést (újraregisztrálnia nem kell); 
 • ha valamelyik része sikerült a vizsgának, tájékozódjon a kurzusok közt, és csak a szükséges részre/részeke fizessen be, majd kérje a hozzáférést e-mail-ben úgy, hogy mellékeli a befizetésigazolást  (újraregisztrálnia nem kell).  


***********************************************************************************************

Kurzusunk tesztjei az Információs és Technológiai Minisztérium (ITM) által ehhez a vizsgához kiadott összes vizsgakérdést tartalmazzák.

Témakörök:

 • Hajózási Szabályzat (HSZ)
 • Vitorlás hajózási ismeretek
 • Kisgéphajós hajózási ismeretek
 • olyan ismeretek, melyek "közösek" a vitorlás és a kisgéphajós vizsgán (hajóvezetéstan, hajóelmélet, hajóépítés, hajógéptan, hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia, elsősegély, vízből mentés, környezetvédelem, tűzvédelem).

Kurzus (hozzáférés) díja: 9 900 Ft/1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap. (Újabb egy hónap (hosszabbítás) ismételt befizetéssel - újabb regisztráció nélkül - email-ben kérhető; csak 48 órás hosszabbítás 2 500 Ft adminisztrációs díj befizetésével kérhető).

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson.  

Ha nem sikerült a vizsgája:

 • ha egyik része sem, de lejárt már a hozzáférési ideje: a kurzusdíj  ismételt befizetésével és a befizetésigazolás elküldésével  e-mail-ben kérhet újabb 1 hónapos hozzáférést (újraregisztrálnia nem kell); 
 • ha valamelyik része sikerült a vizsgának, tájékozódjon a kurzusok közt, és csak a szükséges részre/részeke fizessen be, majd kérje a hozzáférést e-mail-ben úgy, hogy mellékeli a befizetésigazolást  (újraregisztrálnia nem kell).

***********************************************************************************************

Ez a kurzus a Belvízi kedvtelési vizsga összes tesztkérdése közül csak a HAJÓZÁSI SZABÁLYZAT tesztkérdéseit tartalmazza, ebben a kurzusban csak ezeket gyakorolhatja.

Kurzus hozzáférés) díja: 6 000 Ft/ 1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap.

Ha korábban már regisztrált nálunk, elegendő átutalnia a kurzus díját, és e-mail-ben kérnie a hozzáférést. Értesítjük, amint megadtuk hozzáférési jogait a kurzushoz (kb. 1 nap). 

Ha még nem regisztrált, regisztráljon most, jobbra fent: Belépés.

***********************************************************************************************

Ez a kurzus a Belvízi kedvtelési vizsga összes tesztkérdése közül csak a VITORLÁS HAJÓZÁSI ISMERETEK, valamint a kishajósokkal "közös" ismeretek (hajóvezetéstan, hajóelmélet, hajóépítés, hajógéptan, hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia, elsősegély, vízből mentés, környezetvédelem, tűzvédelem) témakör tesztkérdéseit tartalmazza. HSZ tesztkérdéseket NEM tartalmaz.

Kurzus (hozzáférés) díja: 4 200 Ft/1 hónap
Hozzáférési idő: 1 hónap.

Ha korábban már regisztrált nálunk, elegendő átutalnia a kurzus díját, és e-mail-ben kérnie a hozzáférést. Értesítjük, amint megadtuk hozzáférési jogait a kurzushoz (kb. 1 nap). 

Ha még nem regisztrált,  regisztráljon most, jobbra fent: Belépés.

***********************************************************************************************

Ez a kurzus a Belvízi kedvtelési vizsga összes tesztkérdése közül csak a KISGÉPHAJÓS HAJÓZÁSI ISMERETEK, valamint a vitorlásokkal "közös" ismeretek (hajóvezetéstan, hajóelmélet, hajóépítés, hajógéptan, hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia, elsősegély, vízből mentés, környezetvédelem, tűzvédelem) témakör tesztkérdéseit tartalmazza. HSZ tesztkérdéseket NEM tartalmaz.

Kurzus (hozzáférés) díja: 4 200 Ft/ 1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap.

Ha korábban már regisztrált nálunk, elegendő átutalnia a kurzus díját, és e-mail-ben kérnie a hozzáférést. Értesítjük, amint megadtuk hozzáférési jogait a kurzushoz (kb. 1 nap). 

Ha még nem regisztrált,  regisztráljon most, jobbra fent: Belépés.

***********************************************************************************************


Amit ebben a kurzusban megtanulhat, az nem része az elméleti vizsgának! Itt a gyakorlatra, az első kezdő lépésekre készülhet fel.


Témakörök:

Tananyag - Tanító teszt - Tudásmérő teszt

Kurzus (hozzáférés) díja: 3 000 Ft/ 1 hónap
Hozzáférési idő hossza: 1 hónap (a hosszabbítás ismételt befizetéssel - újabb regisztráció nélkül - email-ben kérhető)

Regisztráláshoz jobbra fent a Belépés-re kattintson.

Ha még élő regisztrációja van nálunk (figyelem, minden év végén takarítunk), csak egy e-mailt írjon, hogy kéri a hozzáférést ehhez a kurzushoz. 


Ha Ha ismereteket szeretne kapni hajózással kapcsolatos kérdésekben, akkor figyelmébe ajánlom Bokor Imre: Kishajós alapismeretek című könyvét. A könyvet jónak tartom, én írtam : )) !

Érdeklődjön tanfolyama vezetőjénél, vagy megrendelheti/megveheti az alábbi hajósboltokban:
Marin
a Yacht Sport hajósbolt, Maritime Hajósbolt Vízvonal hajósbolt, továbbá az Adria-Yacht Kft-től.

Hajósiskolák oktatói, adminisztrátorai számára tartalmaz leírásokat, bemutató videókat, hasznos anyagokat  távoktató rendszerünk előnyeiről a Képzőszervek számára,  felépítéséről, kezeléséről, működtetéséről.

Ezek részletes leírások. Azt reméljük, hogy ha bárkiben kérdés merül fel a rendszerrel kapcsolatban, a választ megtalálja itt.

NEM a Belvízi vizsga-tesztek  használatáról szólnak tehát ezek a leírások (erre a célra bárki számára ott a Bemutató-Betanító kurzus), hanem a Távoktató rendszer tartalmáról, működési-működtetési folyamatáról, a kurzusok adminisztrálásának (pl. tanulók beíratása, ...)  mikéntjéről, gyakori kérdésekre adott válaszokról.

Tartalma folyamatosan bővül.

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. Az Andrik iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), az Andrik Imrétől kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul. Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Andrik Imréhez!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Dajka János iskola  kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), az esetleges hosszabbítás módját a Dajka Jánostól kapott  tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul. Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Dajka Jánoshoz!


Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Gáthy Gergely - BMVI iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), Gáthy Gergelytől  kapott tájékoztató tartalmazza.

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Holovits iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Holovits Évától kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni):  ezt a Holovits Iskola már nem intézi, a  tanulónak az Adria-Yacht Kft-hoz kell fordulnia: tájékozódjon a Nyitóoldalunkon (feljebb....), hogy melyik Adria-Yacht-os kurzusra van a továbbiakban  szüksége (hiszen amit már tud, azért ne fizessem ismét). A kurzusok  árát a kurzusleírásoknál megtalálja. Regisztrálnia nem kell már, csak  küldjön egy e-mailt, hogy mi a tanuló neve és melyik kurzusunkba kéri a beíratást, valamint utalja át a kurzus díját.  Mi átíratjuk saját kurzusunkba (abba, amelyikbe kéri), ahol ismét hozzáfér a kért tesztekhez egy hónapig.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.


Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. Az KarsaiSport iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Karsai Gábortól kapott tájékoztató tartalmazza. 

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ) kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Lőcsey és Társa iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Lőcsey Lászlótól kapott tájékoztató tartalmazza.
Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Második hullám iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját),  a Stricz Tamástól kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Stricz Tamáshoz!

Témakörök:
- HSZ
- Hajóvezetéstan
- Hajóelmélet, hajók szerkezete és építése, hajógéptan
- Hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia
- Elsősegélynyújtás, Környezet-, és Tűzvédelemi ismeretek
- Jogi ismeretek és Képesítési rendelet
-Vitorlázás elmélet

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Németh Aladár iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Németh Aladártól kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Németh Aladárhoz!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Nánási sailing iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Nánási Balázstól kapott tájékoztató tartalmazza.

Témakörök:
- HSZ
- Hajóvezetéstan
- Hajóelmélet, hajók szerkezete és építése, hajógéptan
- Hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia
- Elsősegélynyújtás, Környezet-, és Tűzvédelemi ismeretek
- Jogi ismeretek és Képesítési rendelet
-Vitorlázás elmélet

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Nemes Attila - Bravo Boats iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Nemes Attilától kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul. Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Nemes Attilához!


Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. Az Oláh Zoltán kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), az Oláh Zoltántól kapott tájékoztató tartalmazza. 

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Oláh Zoltánhoz!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Pomucz iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Pomucz Iskolától kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni):  ezt a Pomucz hajósiskola már nem intézi Önnek, tehát forduljon közvetlenül az Adria-Yacht Kft-hez. Előbb azonban tájékozódjon a Nyitóoldalunkon (feljebb...), hogy melyik Adria-Yacht-os kurzusra van a továbbiakban  szüksége (hiszen amit már tud, azért ne fizessem ismét). A kurzusok  árát a kurzusleírásoknál megtalálja. Regisztrálnia nem kell már, csak  küldjön egy e-mailt, hogy mi a tanuló neve és melyik kurzusunkba kéri a beíratást, valamint utalja át a kurzus díját.  Mi átíratjuk saját kurzusunkba (abba, amelyikbe kéri), ahol ismét hozzáfér a kért tesztekhez egy hónapig.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Szántó Csaba iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Szántó Csabától kapott tájékoztató tartalmazza.

Témakörök:
- HSZ
- Hajóvezetéstan
- Hajóelmélet, hajók szerkezete és építése, hajógéptan
- Hajózási földrajz, vízrajz, meteorológia
- Elsősegélynyújtás, Környezet-, és Tűzvédelemi ismeretek
- Jogi ismeretek és Képesítési rendelet
-Vitorlázás elmélet

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Tiszató-Yachtcharter iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját),  Jászberényi Attilától kapott tájékoztató tartalmazza. 

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul. 
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni):  forduljon Jászberényi Attilához!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A VegaYacht Iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját) a Vízkelety Annamáriától kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Vízkelety Annamáriához!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ)  kurzus + Bónus=Első vízreszállás előtt kurzus. A Vízoldal iskola kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját (azaz hogy Ön KINEK kell fizesse a távoktatás díját), a Kötél Páltól kapott tájékoztató tartalmazza.

Ha lejárt a hozzáférési idő, de még tanulni szeretne:

- Ha csak rövid idejű (max 48 órás) hosszabbításra van szüksége (pl. még van két nap a vizsgáig és tanulna még, de már nem fér hozzá a tesztekhez):
előzetes telefon-egyeztetés után (mert ha a tengeren vagyunk, nem 100%, hogy van internetünk, és ha nincs, nem tudunk hosszabbítani) utaljon át hozzánk 2500 Ft adminisztrációs díjat. Az utalás közleményébe írja be a tanuló nevét és jelenlegi kurzusa vagy az oktatója nevét  – és  mi azonnal meghosszabbítjuk a lejárati idejét 2 nappal,  "ott helyben", amelyik kurzusban épp  tanul.
Számlaszámunk: OTP Bank/ Adria-Yacht Kft: 11715007 – 20346256.

- Újabb egy hónapra is szüksége lehet még (köztes időre nem lehet befizetni): forduljon Kötél Pálhoz!

Tartalom: Összevont (vitorlás+motoros és HSZ) kurzus + Első vízreszállás előtt kurzus (bónuszként). A yacht-sail hu kedvtelési kurzusa tesztjeinek elérési idejét, díját és a fizetés módját a Szabó Lajostól kapott tájékoztató tartalmazza.