Hajóbérlés (charter)

Hajóbérlés (charter) közvetítéssel a tengereken cégünk több mint 30 éve foglalkozik. Több chartercéggel a kapcsolatunk is ezekre az időkre nyúlik vissza. Hajóbérlés keretében tengeri vitorlás és motoros hajókat közvetítünk (általában 1-től 6 kabinig). Azok számára, akik tőlünk bérelnek hajót, igény esetén a legközelebbi tengerekre nézve személyreszabott útvonal javaslatot is tudunk készíteni.

Összes partnercégünk teljes charterhajó kínálatát lehetetlen lenne itt közreadnunk, alábbiakban néhány horvát, görög ill. olasz cég  ajánlatát tesszük közzé, tájékoztatásul. Hajót akár vezetővel, akár vezető nélkül is lehet bérelni.

A hajóbérlés menetének  részletes leírását mindenképp olvassa el!

A hajóbérlés közzétett listaárai nagyjából jellemzőek, a hajótípusok árának  ill. a hetek  (szezonok) árának összehasonlítására alkalmasak, de a konkrét bérleti árak (charter díjak)  – az elérhető kedvezmények miatt – ezeknél mindig alacsonyabbak. Sokéves jó kapcsolatunknak köszönhetően a régi partnercégeinknél szinte minden alkalommal tudunk kedvezményt elérni.
Érdeklődés esetén kiválasztjuk az adott időpontra a legjobb ajánlatokat azon chartercégek ajánlatait is figyelembe véve, akik nem szerepelnek az itt közreadott tájékoztatónkban.

Nem szerepelnek a tájékoztatónkban török, karibi, stb. hajóbérlés árak sem, de érdeklődés esetén a világ bármely tájáról tudunk hajót ajánlani. A teljességre való törekvés lehetetlensége miatt a tájékoztatónkban nem található meg az összes bérelhető hajótípus sem, de konkrét kívánságra természetesen bármilyen hajót felkutatunk.

A horvátországi hajóbérlés magas számbeli fölénye miatt a horvátországi jellemző árak bemutatásához több marina chartercégének bérleti ajánlatából is válogattunk, és természetesen bármelyik másikból is tudunk hajót biztosítani. Más országokban csak egy-egy cég kínálatát adtuk közre, esetenként ezeknek a cégeknek több kikötőben (azaz a megadottól eltérő kikötőkben) is van bázisuk. Természetesen ezekben az országokban is bármely kikötőből tudunk hajót ajánlani.

Az országok népszerűségi sorrendje:

  • Hajóbérlés Horvátország,
  • Hajóbérlés Görögország,
  • Hajóbérlés Olaszország,
  • Hajóbérlés Montenegró

Érdemes a különböző országok charter árait  összehasonlítani.

Ezt mi korábban megtettük egy Bavaria 44 hajóval, és táblázatunkat ajánljuk mindenki figyelmébe. Rendkívül tanulságos, és lehet, hogy új tájak felfedezésére ösztönöz.
A charter árak összehasonlítása – aktuálisan a 2019-es árak alapján – novemberben fog megjelenni. Egy-két hajótípus árának példáján keresztül hasonlítjuk össze a görög, a horvát és az olasz hajóbérleti árakat! A mostani kimutatás 2014.-es árakra épül.

Kikötők, hajózásra ajánlott népszerű területek

Görögország

Hajóbérlés Görögország számos kikötőjéből lehetséges mind az Égei-, mind pedig a Jón-tengeren. A hajóbérlés az idei évben is nagyon aktuális lehet, mert a hajók bérleti díjai tartósan alacsonyak…

Görögországi hajóbérlés

Horvátország

Hajóbérlés Horvátország valamennyi, chartercéggel rendelkező marinájából lehetséges a mi cégünkön keresztül is…

Korzika

Korzikai hajózáshoz két módon tudunk hajót biztosítani:

  •  a hajóbérlés Korzika szigetén történik, vagy
  •  a hajóbérlés Olaszország valamelyik közeli kikötőjében (Szardínián vagy Toszkánában) történik
Hajóbérlés Korzika
Hajóbérlés Montenegró

Montenegró

Hajóbérlés Montenegró területén, mint lehetőség, a 90-es években kezdődött, az első chartercég megalakulása óta ezen a piacon is jelen vagyunk…

Olaszország

Hajóbérlés Olaszország területén anyagilag kifejezetten előnyös lehet a horvát árakhoz képest. Ha szigetvilág nincs is, szigetek azért vannak, méghozzá nagyon szép szigetek…