Hajóbérlés (charter) – tengeri vitorlás és motoros, vezetővel vagy anélkül, világszerte

Hajóbérlés (charter) keretében tengeri vitorlás és motoros hajókat közvetítünk (általában 1-től 6 kabinig), immár több mint 30 éve. Sok chartercéggel a kapcsolatunk is ezekre a régi időkre nyúlik vissza – az ebből származó tudásunk valószínű páratlan a hazai ügynökségek között.

A mai igények kielégítése – a személyes partneri kapcsolatokon túl – szükségessé teszi az internet adta lehetőségek kihasználását, így ma már az egész világot, annak szinte bármely kikötőjét  elérjük mi is.  Mindeközben azonban  a személyes tanácsadást is képesek vagyunk mellé tenni, hiszen – bár számítógéppel és külföldi adatbázisokkal dolgozunk – de mi magunk gép nem vagyunk. S ezzel mindenképpen többet nyújtunk egy bármilyen felületen megjelenő lekérdező-rendszernél.

Azok számára, akik tőlünk bérelnek hajót, igény esetén a legközelebbi tengerekre nézve személyreszabott útvonal-javaslatot is tudunk készíteni.

Összes partnercégünk teljes charterhajó kínálatát lehetetlen lenne itt közreadnunk. Gördítsen lejjebb, alább néhány horvát, görög, olasz, spanyol és karibi  cég  ajánlatát tesszük közzé, tájékoztatásul, továbbá számos kikötőről és környékéről adunk részletes  ismertetést.

Tájékozódjon alább, és igényével keressen meg minket! 

A hajóbérlés menetének  részletes leírását mindenképp olvassa el!

Tájékoztató listaárak – 2019
(kedvezmények nélküli árak)

Kérésére a világ bármely tájáról tudunk hajót ajánlani!

A bal oldali  jegyzékben példaként közzétett (kedvezmény nélküli !!!) listaárak csak a hajótípusok, a hetek  (szezonok),  továbbá  az országonkénti árak nagyságrendjének összehasonlítására szolgálnak,

A KONKRÉT BÉRLETI (charter) DÍJAK ezeknél szinte MINDIG ALACSONYABBAK. Az árengedmény két forrása:

  • a konkrét kinti charter cég  aktuális engedményei,
  • saját cégünk engedménye – melyet, ha egyedileg, közvetlenül a külföldi charter cégtől bérel, akkor  nem tud elérni, ez csak akkor az Öné, ha rajtunk keresztül bérel

Érdeklődés esetén minden esetben kiválasztjuk az adott időpontra, helyre és méretre vonatkozó  ÖSSZES legjobb ajánlatot az összes (szóba jöhető) chartercég  ajánlatát  figyelembe véve (tehát természetesen mindazokat is akik nem szerepelnek a közreadott ár-tájékoztatónkban).

Nem szerepelnek a tájékoztatónkban török, ausztrál, stb. hajóbérlés árak sem, de elérhető számunkra a világ bármely része. A teljességre való törekvés lehetetlensége miatt az ár-tájékoztatónkban nem található meg az összes bérelhető hajótípus sem, de konkrét kívánságra természetesen bármilyen hajót felkutatunk.

A horvátországi hajóbérlés magas számbeli fölénye miatt a horvátországi jellemző árak bemutatásához több marina chartercégének bérleti ajánlatából is válogattunk, és természetesen bármelyik másikból is tudunk hajót biztosítani. Más országokban csak egy-egy cég kínálatát adtuk közre, esetenként ezeknek a cégeknek több kikötőben (azaz a megadottól eltérő kikötőkben) is van bázisuk. Természetesen ezekben az országokban is bármely kikötőből tudunk hajót ajánlani.

Az országok népszerűségi sorrendje:

  • Hajóbérlés Horvátország,
  • Hajóbérlés Görögország,
  • Hajóbérlés Olaszország,
  • Hajóbérlés Montenegró

Érdemes a különböző országok charter árait  összehasonlítani.

Ezt mi korábban megtettük egy Bavaria 44 hajóval, és táblázatunkat ajánljuk mindenki figyelmébe. Rendkívül tanulságos, és lehet, hogy új tájak felfedezésére ösztönöz.
A charter árak összehasonlítása – aktuálisan a 2019-es árak alapján – csak később fog megjelenni. Egy-két hajótípus árának példáján keresztül hasonlítjuk össze a görög, a horvát és az olasz hajóbérleti árakat! A mostani kimutatás még a 2014.-es árakra épül.

Kikötők, hajózásra ajánlott népszerű területek

Görögország

Hajóbérlés Görögország számos kikötőjéből lehetséges mind az Égei-, mind pedig a Jón-tengeren. A hajóbérlés az idei évben is nagyon aktuális lehet, mert a hajók bérleti díjai tartósan alacsonyak…

Görögországi hajóbérlés

Horvátország

Hajóbérlés Horvátország valamennyi, chartercéggel rendelkező marinájából lehetséges a mi cégünkön keresztül is…

Korzika

Korzikai hajózáshoz két módon tudunk hajót biztosítani:

  •  a hajóbérlés Korzika szigetén történik, vagy
  •  a hajóbérlés Olaszország valamelyik közeli kikötőjében (Szardínián vagy Toszkánában) történik
Hajóbérlés Korzika
Hajóbérlés Montenegró

Montenegró

Hajóbérlés Montenegró területén, mint lehetőség, a 90-es években kezdődött, az első chartercég megalakulása óta ezen a piacon is jelen vagyunk…

Olaszország

Hajóbérlés Olaszország területén anyagilag előnyös lehet a horvát árakhoz képest júniusban és esetleg még július elején is. Ha szigetvilág nincs is, szigetek azért vannak, méghozzá nagyon szép szigetek…