Adria-Yacht Kft. BELVIZI Oktatási Portál

a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiket

Most van ezen az oldalon először?

***********************************************************

A Regisztráció a 2. pont alatt található, ahhoz görgessen még egy kicsit lejjebb!

1. Regisztrálás előtt ajánlott megnézni a BEMUTATÓ KURZUSt. Ehhez csak írja be fent, a "Felhasználónév" és "Jelszó" mezőkbe:

adria-yacht

adria-yacht

A fenti  "név és jelszó" páros csak és kifejezetten a "Bemutató kurzus"-hoz tartoznak,  tehát  itt SOHA NE KÉRJEN új jelszót, és ne változtasson meg semmit, mert NEM ITT KELL REGISZTRÁLNIA , ahhoz görgessen még kicsit lejjebb!! 

A Bemutató - Betanító  kurzusba való bejelentkezés után megjelenő felületen még rá kell kattintania a Bemutató - Betanító kurzus nevére, utána már megtekintheti a bemutatót.

**************************************************************

2. Regisztráció
(ahhoz, hogy be tudjon lépni, előbb ITT regisztrálnia kell)

Kérjük, olvassa el az alábbi leírást, majd utána, jelen oldal alján nyomja meg az
"Új fiók létrehozása" gombot.
 • Az "Új fiók létrehozása" gomb megnyomása után 
  - Az Általános Szerződési feltételeket tekintse át, majd a következő ablakon fogadja is el - ez feltétele a regisztrálásnak.
   UTÁNA a regisztrációs mezők kitöltése következik:
  - A "Felhasználónév" mezőbe csak ékezetnélküli kisbetűket és számokat írjon.
  - A "jelszó" mezőbe min. 6 karaktert be kell írnia.
  - Működő e-mail címet adjon meg! (A hotmail.com-os címeket a rendszer nem fogadja el, nem kezeli.)
  - ...
  - végül az Új felhasználói azonosítóm létrehozása gombot megnyomva végez a regisztrálással....

   .....a folyamat a továbbiakban a következő lesz: 
 • Ha sikeresen kitöltött minden regisztrációs mezőt, akkor két e-mailt fog kapni a saját, Ön által megadott e-mail címére. 
  • A két e-mailt feladója Bokor Imre ill. a Távoktatás lesz. Ha nem kapta meg a regisztrációja után azonnal vagy rövid időn belül, ellenőrizze "levélszemét" (spam) mappáját!
  • Az egyik e-mailben fiókkérése megerősítését fogjuk kérni Öntől biztonsági okokból,  itt egy linkre kell majd kattintania. Ha ezt nem teszi meg, a rendszer nem engedi meg, hogy a választott kurzusba beíratásra kerüljön, anélkül pedig nem fog hozzáférni a tesztekhez.
  • A másik e-mailben találja a banki információkat kurzusunk díjának átutalásához, DE FIGYELEM, általában a Képzőszerv fizeti az első 31 napos elérést(!), tehát a tanulók többségének  első ízben nem kell utalnia.   Kérjük viszont, hogy őrizze meg a banki infókat, mert  hosszabbításhoz már szüksége lehet rá.

 • FONTOS! Regisztráció után még nem éri el a teszteket!

 • A tesztek eléréséhez az kell, hogy Ön be legyen íratva egy adott „kurzusba":
  = Ha a Hajósiskolája fizeti Ön helyett  a távoktatás első 31 napos  díját nekünk, akkor Önt hajósiskolája oktatója fogja bíratni a teszteket tartalmazó kurzusba.
  Ennek érdekében a fiókmegerősítés után  értesítse oktatóját, mert ő e nélkül nem tudja, hogy Ön már beregisztrált a Távoktatásba. Miután értesítette őt, meg kell várnia, míg  beíratja Önt.
  Iskolánként eltérő, hogy azonnal beíratják-e, vagy csak az elméleti vizsgáját megelőző 32. napon. Ezt tisztázza saját oktatójával!
  = H
  a Ön egyedi tanulónk, azaz a távokt díját közvetlenül  Ön utalja az Adria-Yacht Kft-nek:  munkatársunk a kért  kurzusba a beíratást elvégzi legkésőbb az utalást követő egy napon belül. Amint elkészültünk, fog kapni tőlünk egy visszaigazoló, harmadik e-mailt. (Előfordul, hogy ez a spam fiókban landol.)
 • A Teszteket a beíratást követően éri el. Innen számítódik a hozzáférési ideje. Belépéshez a felső bejelentkező mezőkbe kell beírnia saját felhasználónevét és saját jelszavát (tehát amelyeket Ön adott meg a regisztráció során).
A fenti, általános folyamat-leírástól a hajósiskolák esetenként eltérhetnek. Elsősorban a tőlük kapott tájékoztató leírás az irányadó.