Belépés

a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiketSúgó ehhez: a böngészőjében engedélyeznie kell a sütiket

Most van ezen az oldalon először?

***********************************************************

1. Ha szeretné megnézni a BEMUTATÓ KURZUSt, írja be a bal oldali "Felhasználónév" és "Jelszó" mezőkbe:

adria-yacht

adria-yacht

(A fenti  "név és jelszó" páros csak és kifejezetten a "Bemutató kurzus"-hoz tartoznak,  tehát NE kérjen új jelszót és ne változtasson meg semmit, mert NEM itt kell regisztrálni, ahhoz görgessen még kicsit lejjebb!! )

A Belépés gomb megnyomása után kattintson a BEMUTATÓ - BETANÍTÓ kurzus szövegre, majd tekintse át a Bemutatót.

**************************************************************

2. Regisztráció.

Olvassa el az alábbi leírást, majd UTÁNA, jelen oldal alján nyomja meg az
"Új fiók létrehozása" gombot.
 • Az "Új fiók létrehozása" gomb megnyomása után megjelenik a regisztrációs felület. A képernyő mezőit töltse ki. Pár tudnivaló ehhez:
  - A "Felhasználónév" mezőbe csak ékezetnélküli kisbetűket és számokat írjon.
  - A "jelszó" mezőbe min. 6 karaktert be kell írnia.
  - Működő e-mail címet adjon meg! (A hotmail.com-os címeket a rendszer nem fogadja el, nem kezeli.)
  - ....
  - Végül a Használati feltételeket el kell majd fogadnia!
A folyamat a továbbiakban a következő lesz:
 • Ha sikeresen kitöltött minden regisztrációs mezőt, akkor az "Új felhasználói azonosítóm létrehozása" gomb megnyomása után két e-mailt fog kapni a saját, Ön által megadott e-mail címére. 
  • A két e-mail erről a címről fog érkezni: tavoktatas@adria-yacht.hu. Ha nem kapta meg a regisztrációja után azonnal vagy rövid időn belül, ellenőrizze "levélszemét" (spam) mappáját!
  • Az egyik e-mailben fiókkérése megerősítését fogjuk kérni Öntől biztonsági okokból,  itt egy linkre kell majd kattintania. Ha ezt nem teszi meg, a rendszer nem engedi meg, hogy a választott kurzusba beíratásra kerüljön, anélkül pedig nem fog hozzáférni a tesztekhez.
  • A másik e-mailben találja a banki információkat kurzusunk díjának átutalásához. Ez elsőre csak azokra vonatkozó információ, akik közvetlenül az Adria-Yacht Kft-nek utalják a távoktatás díját, de  őrizze meg mindenképp, mert  hosszabbításhoz szüksége lehet rá.

 • FONTOS! Regisztráció után még nem éri el a teszteket!

 • A tesztek eléréséhez az kell, hogy Ön be legyen íratva egy adott „kurzusba":
  = Ha a Hajósiskolájának fizeti a távoktatás díját, akkor Önt a hajósiskolája oktatója fogja bíratni a teszteket tartalmazó kurzusba.
  Ennek érdekében a fiókmegerősítés után  értesítse hajósiskolai oktatóját, mert ő e nélkül nem tudja, hogy Ön már beregisztrált a Távoktatásba. Miután értesítette az oktatóját, meg kell várnia, míg ő beíratja Önt.
  Iskolánként eltérő, hogy azonnal beíratják-e, vagy csak az elméleti vizsgáját megelőző 32. napon. Ezt tisztázza saját oktatójával!
  = H
  a az Adria-Yacht Kft-nek kell utalnia:  munkatársunk a kért  kurzusba a beíratást elvégzi legkésőbb az utalást követő egy napon belül. Amint elkészültünk, fog kapni tőlünk egy visszaigazoló, harmadik e-mailt. (Előfordul, hogy ez a spam fiókban landol.)
 • A Teszteket a beíratást követően éri el. Innen számítódik a hozzáférési ideje. Belépéshez a bal oldali mezőkbe kell majd beírnia saját felhasználónevét és saját jelszavát (tehát amelyeket Ön adott meg a regisztráció közben).
A fenti, általános folyamat-leírástól a hajósiskolák esetenként eltérhetnek. Elsősorban a tőlük kapott tájékoztató leírás az irányadó.