Az általános leírást – jelentkezési feltételek, vizsga – a témához tartozó bevezető oldalunk tartalmazza. Ha még nem látta, olvassa el itt: Tengeri hajóvezetői tanfolyamok

A horvát C  típusú tengeri hajóvezető tanfolyam azoknak ajánlott, akik nem elégszenek meg (vagy nem elégedhetnek meg)  a horvát felségvizeken való hajózással, hanem nemzetközi hajós-jogosítványra van igényük (vagy szükségük).

A  horvát C típusú tengeri hajóvezető tanfolyamot csak AKKREDITÁLT HORVÁT hajósiskola tarthatja Horvátországban. A tanfolyamon kötelező végig személyesen jelen lenni, mert a vizsga tanfolyamköteles!  A vizsga a tanfolyam utolsó napján van.

A “C” tanfolyam ideje 5-6 nap, szervezéstől függően. A  tanfolyam horvát oktatási intézmény által tanteremben tartott része 25 óra. E mellett még 6 óra gyakorlati oktatást is kap a hallgató, amelyet a kikötőkapitányság ellenőriz. 

A horvát tanfolyam nyelve magyar. Oktató:  Hovanyec Zoltán.

A  vizsga nyelve lehet horvát, német, angol vagy olasz.

A következő “C tanfolyam” idejét és árát mindig a Hírek-ben hirdetjük meg.

A “C” típusú tengeri hajóvezető tanfolyam díja minden tanfolyami költséget tartalmaz, de nem tartalmazza a szállás, leutazás, étkezés költségeit. (Igény 

C típusú tengeri hajóvezető tanfolyamszerint a leutazás megszervezésében, ill. a szállásfoglalásában segítünk.) 

Aki nálunk jelentkezik vizsgára, az a következő többletszolgáltatást kapja cégünktől:

  • ingyenes előkészítő tanfolyamot biztosítunk távoktatási keretben a jelentkezés napjától a vizsga napjáig,

  • saját tankönyv a vizsga anyagával, amely alkalmas a későbbi hajózások előtt a tudás felfrissítésére is,

  • a horvát tanfolyam kezdete előtt, még itthon, 4 órás személyes konzultáció,

  • próbavizsga

A fenti, bevált “minőségbiztosítási” rendszer miatt eddig minden tanulónk elsőre, sikeresen levizsgázott !!!

A C hajóvezetői tanfolyammal egybekötött gyakorlati oktatást nem szervezünk, de lehet gyakorlati oktatásra külön jelentkezni. Az oktatás lehet az Adrián kívüli vízterületen is. Tirrén- és Ligúr-tengeren június, július folyamán a hajón lévő helyek beteléséig tudunk gyakorlati lehetőséget biztosítani. Az Égei- és a Jón-tengeren az esetben vállaljuk a gyakorlatot, ha a jelentkező egy komplett hajót kibérel.

Ha döntött, lépjen velünk kapcsolatba!

Hajót bérelne? Tekintse meg az erről szóló oldalunkat itt!