Hajóbérlés Horvátország valamennyi, chartercéggel rendelkező marinájából lehetséges cégünkön keresztül is.
A bérlők által legkedveltebb marinák leírását a bal oldali táblázatból kiindulva elolvashatja.

Az összes szabad hajót tudjuk ajánlani Önnek, ha kialakult, hogy honnan szeretne indulni, és hogy mikor és milyen hajót szeretne bérelni. A többit bízza ránk. Illetve, ha úgy gondolja, akkor a fenti paraméterek kiválasztásában is segítünk Önnek.

A hajóbérlés Horvátországban, a környező országokhoz képest, viszonylag könnyű, mivel Európában itt van a legtöbb charter hajó, itt vannak legsűrűbben a bérelhető hajókkal rendelkező marinák, valamint itt a legújabb, legjobb minőségű a hajópark. A gondtalan választáshoz azért egy dolgot tudnia kell: minél inkább kötöttek választásának a paraméterei, annál előbb kell megkeresni és lefoglalni a hajót.
Az árakról még: a honlapunkon itt-ott megtalálható ártáblázatok előzetes listaárak, az aktuális árak ezeknél mindig alacsonyabbak, sőt azokat még a saját cégkedvezményünk tovább könnyíti, tehát mindig kérje árajánlatunkat!

Ha Ön kezdő hajóbérlő, kérjünk látogasson el Hajóbérlési ABC oldalunkra, ahol sok hasznos információt talál.

Az Adriai-tenger horvátországi része a magyar hajósok legkedveltebb úti célja, egyben egész Európa legbarátságosabb tengere is. Az ezernél is több sziget véget nem érő felfedezni valót kínál a hajósok számára. Ügyfeleink az Adrián eléggé aszimmetrikusan bérelnek hajót, jellemzően a dalmát részeket keresik fel.

hajóbérlés HorvátországNem tudom ez miért van így, nekem az északi rész is tetszik. Látnivalóban Rab, Krk, Mali Losinj, Cres, Porec, Rovinj vagy akár Póla is (ld. a képen)  felveszi a versenyt a déli részek legszebb helyeivel. Egyedül a Velebit-csatorna számít veszélyes helynek, ha erős bóra fúj, de ez a terület általában kiesik a bérelt hajók útvonalából.

Isztriától Dubrovnikig főként a szárazföldön fekvő marinákban lehetséges a hajóbérlés Horvátország területén. Horvátországból az uniós csatlakozása óta Szlovénia és Olaszország felé nem probléma a határok átjárhatósága bérelt hajóval, ha két feltétel teljesül:

  • a skipper hajóvezetői engedélye legyen érvényes Horvátországon kívüli vízterületre,
  • a hajó hajólevele és biztosítása is legyen érvényes Horvátországon kívüli vízterületre.

Sajnos ez utóbbi feltétel a horvát chartercégek hajóinál általában nem teljesül, mivel más vizsga, több felszerelés és drágább biztosítás kell ahhoz, hogy a hajó elhagyhassa a horvát felségvizeket. Természetesen ilyen bérlési igényt is tudunk teljesíteni, de sajnoBobovisce-öböls csak jóval szűkebb hajóválasztékkal.

A chartercégek egy részénél lehet kötni kaució biztosítást.

Egyes chartercégek mobil routerrel adják bérbe a hajót, néhány cég ingyen bocsátja az ügyfél rendelkezésére, más cégek pénzt kérnek érte.

Végezetül egy kép Brac-szigetről, nehogy úgy nézzen ki, hogy azért soroltunk fel annyi szép helyet az északi részen, mert Dalmáciában nem találtunk ilyeneket.

A hajózás idejére a Horvát Meteorológiai és Hidrológiai Szolgálat kishajósoknak szóló előrejelzése a legjobb. Jól használható még a Windy látványos előrejelzése  is.

Hajóbérlés

Ezen a felületen keresztül tudathatja velünk igényét! Töltse ki a mezőket, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!