Hajóbérlés Kastela – Árjegyzék

Hajóbérlés Kastela marinájában több chartercég kínálatából is lehetséges. A marina szolgáltatásai között vizesblokk, hajószerviz, hajósbolt, étterem, presszó és recepció szerepel. A marinában 2,5 m merülésű hajóval is gond nélkül ki lehet kötni, a minimális vízmélység 1,8 m. Az arra érzékenyeknek érdekes lehet, hogy a marina felett repülnek el a spliti reptérre érkező gépek, igencsak alacsony magasságban. A képen a marina, a kép bal felső sarkában Split látható.Hajóbérlés Kastela

Árjegyzékünk egyetlen chartercég előzetes listaár kínálatát mutatja. Természetesen érdeklődés esetén az összes chartercég szabad hajóját tudjuk felajánlani és már az aktuális (kedvezményes) áron, sőt saját cégkedvezményt is adunk.  Lépjen velünk kapcsolatba!

Kastela marina a Kastela-öbölben található. Az öböl és a partjain található települések a török támadások elleni védelem céljából épült várkastélyokról kapták a nevüket. A turisztikai leírásokban biztosan felsőfokon tudják leírni az öböl és a marinának helyet adó Kastela település csodálatos szépségét, véleményem szerint, hajós szempontból, az öbölben a kastélyokon kívül semmi olyan látnivaló nincs, ami mindenhol máshol ne lenne. Trogir innen 15 km; de jó tudni, hogy főszezonban, ha valaki kocsival megy  át, akkor Trogir óvárosától csak elég messze fog tudni szabad parkolóhelyet találni.

Ha sikeres volt a hajóbérlés Kastela marinából, akkor sok hajózási úti cél közül lehet választani. Ezek megegyeznek a közeli Trogir vagy Split marinából elérhető célpontokkal, de azért vegyük most is sorba őket. Bármilyen úti célt is válasszon, vitorlás vagy nagyobb motoros hajóval át kell hajóznia a Ciovo-szigetet a szárazföldtől elválasztó szoroson, mert a Trogirnál lévő hidat csak rendkívüli alkalmakkor nyitják fel. Egyhetes hajózás alatt északi útirányt választva elérhető a Kornati Nemzeti Park, a Krka Nemzeti Park, a Telascica öböl, Murter-sziget. A szebb városok közül Zadar, Biograd, Primosten, Trogir. Délre hajózva elérhető a Kék Barlang, Hvar-sziget, Brac-sziget, Korcula-sziget, de akár Mljet-sziget is. A városok közül Hvar, Korcula, Komiza a legszebbek. Azoknak az ügyfeleinknek, akik rajtunk keresztül bérelnek hajót, kívánságra szívesen segítünk egy személyre szabott úti terv összeállításában.

Ha a hajóbérlés Kastela marinából sikertelen lenne, akkor északi útirány esetén Trogir , Dolni Seget, Marina (Agana marina), Rogoznica vagy Primosten  szabad hajói jöhetnek számításba, déli útirány esetén Split. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, az összes lehetséges szabad hajót közvetíteni tudjuk.