Hajóbérlés Trogir

Hajóbérlés Trogir ACI marinájából lehetséges, a marina az óvárossal szemben foglal helyet. A marinában hajós és élelmiszer bolt, vizesblokk, hajószerviz, benzinkút, recepció és presszók találhatók. Étterem újabban nincs a kikötőben, úgy látszik nem volt rentábilis a működtetése, úgyis átsétál mindenki az óvárosba, ott számtalan étterem közül válogathatunk. Főszezonban nem árt már koradélután lefoglalni a kiválasztott étteremben egy asztalt. Az óváros kis sétával a hídon keresztül, vagy főszezonban délután-este személykompon közelíthető meg. Hajóbérlés Trogir

Hajóbérlési árjegyzéket Trogir kikötőjéből nem teszünk közé. Kérjünk lépjen velünk kapcsolatba, és a marinából elérhető összes szabad hajót felkínáljuk Önnek.

Trogir (régi nevén Trau) a Horvát tengerpart egyik gyöngyszeme. Az óváros jelképének számító Trau vára (éjjel így látjuk a marinából), valamint az óváros zegzugos sikátoros utcái mindenki szívébe azonnal belopják magukat. Trau szépsége Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette, és egy több képből álló sorozat festésére késztette. Az óváros legjelentősebb műemléke a főtéren álló Szent Lőrincz-székesegyház főkapuja. A várost az Illírek alapították, majd görög, római, bizánci, horvát, magyar, velencei, francia, osztrák, jugoszláv fennhatóság alatt volt. A magyar és velencei időkben többször is gazdát cserélt. IV. Béla királyunk Trauba menekült a tatár seregek elől, majd innen is tovább, a közelben lévő Kraljevac-szigetre, amely azóta viseli a Király-sziget nevet.

Ha a hajóbérlés Trogir ACI marinájából történik, akkor az uticélok kiválasztásában bőséges választási lehetőség adódik. Északi útvonalat választva egy hét alatt elérhető a Kornati Nemzeti park, a Krka Nemzeti park,  Dugi Otok-sziget és Murter-sziget. Délre hajózva elérhető a Bisevói Kék Barlang, Vis-sziget, Hvar-sziget, Korcula-sziget, és azoknak, akik a hosszú hajózást szeretik, Mljet-sziget vagy akár Dubrovnik. Közelebbi úti célnak ajánlható Maslinica Solta-szigeten, a Bobovisce-öböl Brac-szigeten, Spilt, Hvar vagy Primosten. Szintén felkereshető a Brac-szigeten található Zlatni Rat félsziget. A félsziget vége most keleti irányba néz, száz évvel ezelőtt nyugati irányba görbült. Ha cégünktől bérel hajót, akkor kívánságra segítünk egy több verziós úti cél kidolgozásában.

Ha a hajóbérlés Trogir ACI marinájából nem lehetséges, akkor az úti céltól függően rengeteg közeli helyről bérelhető hajó: Seget Doljniból, Splitből, Kastelából, Marina település Agana marinájából, Rogoznicából vagy Primosten Kremik marinából, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.