Tengeri vitorlás – motoros kishajós Távoktató rendszer

A Tengeri elméleti vizsgára felkészítő on-line távoktató programunk keretében a horvát B és C tengeri vizsgára készülhet fel saját számítógépe előtt, saját otthonában.

Kurzusaink:

  • Tengeri horvát B vizsgára felkészítő “alap  kurzus” –  csak a szöveges tananyag (tankönyv) elérésére ad lehetőséget. A hozzáférési idő 8 nap.
  • Tengeri horvát B vizsgára felkészítő “komfort  kurzus” – a tankönyvön túl elérhető az összes oktató videó, az összes teszt, a hanganyag és a Próbavizsga teszt. A hozzáférési idő 1 hónap. 
  • Tengeri horvát B vizsgára felkészítő “komfort+  kurzus” – az előzőhöz képest itt egy óra skype-konzultáció is van az árban, és a tankönyvet kinyomtatva elküldjük. A hozzáférési idő 1 hónap. 
  • Tengeri horvát C  vizsgára felkészítő – a horvátországi  tanfolyam  előtti, itthoni  – “előkészítő  kurzus” – melyben elérhető a tankönyv, az összes oktató videó és teszt, a hanganyag, a Próbavizsga teszt, és jár hozzá egy óra skype-konzultáció, valamint a nyomtatott tankönyv. A hozzáférési idő 1 hónap. 

FIGYELEM: ha a horvátországi C tanfolyamra nálunk fizet be, akkor a C távoktatásos előkészítő tanfolyamunkat ingyen elérheti egészen a vizsga időpontjáig!

Távoktatás – online tanfolyam a tengeri elméleti vizsgára tanfolyamunkon A KÖVETKEZŐ SEGÉDANYAGOKRA SZÁMÍTHAT:

Tankönyveink:
Bokor Imre: Tengeri kishajós alapismeretek. Irány a horvát B vizsga!
Bokor Imre: Tengeri kishajós alapismeretek. Irány a horvát C vizsga!

Oktató videóink:
a szögrakó vonalzók és a tengerészkörző használata a térképhasználat közben a különböző feladat-típusokban (pont koordinátái, iránymérés, távolságmérés…),  variáció számítás, mágneses útirány meghatározása, hajótájoló, világító tornyok karakterisztikája, betűzés, stb.

Tesztjeink:
térképjelek, hajófények és nappali jelzések, hangjelzések, kitérések, parthajózástan és mágnességtan, Adria szelei és viharai, VHF rádiózás, Próbavizsga-teszt (az igazi vizsga nem teszt jellegű, hanem szóbeli, de a Próbavizsga teszt segítségével lemérheti a felkészültségét), stb.


Feladatgyűjtemény – ez nincs benne a kurzusok árában, külön rendelhető:
Tengeri térképgyakorlatok feladatgyűjteménye oktatótérképpel (és természetesen megoldásokkal)  – ennek segítségével otthon előre begyakorolhatja a vizsgán szükséges irány-, ill. távolságmérési… feladatokat. 

 

… csak röviden a B tengeri vizsgáról

B képesítéssel Horvátország területén vezethet motoros vagy vitorlás hajót 30 bruttó tonnáig, illetve jet-skit.

  • Távoktatás  programunk segítségével felkészülve Önnek már csak a vizsga letétele miatt kell leutaznia Zadarba. Zadarban partnerünk minden szükséges segítséget megad,  bejelenti Önt a vizsgára és elkíséri.
  • Ha nem nálunk tanult, de nem vizsgázott le, akkor  is jöhet hozzánk, hogy rajtunk keresztül vizsgát tegyen.  Előtte táv-tanulhat is a cél érdekében, de nem kell, ha nem akar.

 

…csak röviden a C tengeri vizsgáról

C képesítéssel az egész világon, bármely tengeren vezethet motoros vagy vitorlás hajót 30 bruttó tonnáig, illetve jet-skit.

A vizsga tanfolyamköteles, a tanfolyamot csak akkreditált horvát hajósiskola tarthatja (5-6 nap, az utolsó napon vizsga)

  • Távoktatás – online tengeri hajóvezetés képzés programunk segít a horvátországi tanfolyam anyagára előkészülni még a horvátországi tanfolyam előtt. Ezt Ön megteheti otthonsaját időbeosztással,  önállóan, vagy konzultáció (online vagy személyes) segítségével.
    A horvát tanfolyam alatt így Ön már nem fog stresszelni, nem fogja azt érezni, hogy az egyáltalán nem kis terjedelmű anyagot nem fogja tudni megtanulni a tanfolyam zárónapján esedékes vizsgára.

A kurzusok (tanfolyamok) árát Távoktató felületünk tartalmazza:

Kattintson Távoktatásunk Nyitóoldalára az ÁRAKért és további részletekért.

BEMUTATÓ kurzusunkat is feltétlenül nézze végig!  Ezzel nem csak “beleláthat” a rendszerbe, hanem egyúttal  “leteszteli a technikát” is, azaz, ellenőrzi, hogy fogja-e látni – ha majd beiratkozik hozzánk –  a videóinkat, hallani a hanganyagunkat…

Jelenleg  “0” forintos B alap tanfolyamunk és ajándék C előkészítő tanfolyamunk is indul.