Cégbemutató

ADRIA-YACHT KFT   –  alapítva: 1991.

Ügyvezető: Bokor Imre

Tevékenységi körök

  • tengeri vizsgára (horvát B, C) felkészítő elméleti és gyakorlati tanfolyamok
  • tengeri elméleti vizsgára (horvát B, C) felkészítő on-line távoktató e-learning rendszerek,
  • tengeri És belvízi ICC vizsgára felkészítő on-line távoktató e-learning rendszer,
  • vizsga nélküli gyakorlati és elméleti oktatás tengeren (szkipper-tréning),
  • vitorlás charter (tengeri), motoros charter (tengeri),
  • belvízi elméleti vizsgára (kedvtelési és hivatásos) felkészítő on-line távoktató e-learning rendszerek
  • hajózással kapcsolatos könyvek, kiadványok (belvízi, tengeri) írása, kiadása, terjesztése
  • hajóvásárlási, befektetési tanácsadás.

Bokor Imre ügyvezető első ízben az Adrián  egy Duna-tengerjáró kereskedelmi hajó fedélzetén, a Tihanyon hajózott, 1970-ben.
Saját, hajózással foglakozó vállalkozását az ADRIA-YACHT KFT-t 1991-ben az után alapította meg, hogy 1986-tól saját hajóval (Petra nevű, rebell típusú vitorlás kishajó) szerzett több éves charterezési tapasztalatot.  Törvény szerinti jogfolytonosságról 1986-tól kezdve tehát ugyan  nem lehet beszélni, de az első öt évet figyelmen kívül hagyva is a legrégebben tevékenykedő magyar oktató és charterező cég vagyunk az Adriai-tengeren. Ezt elsősorban kitartó törzsbérlőinknek, másodsorban megbízható partnereinknek köszönhetjük. Ma már az Adria mellett a világ összes tengerén közvetítünk hajóbérléseket, gyakorlatilag az összes fellelhető hajótípusból.

Bokor Imre

Az Adria-Yacht Kft, mint vitorlásiskola, a működését a tengeri hajózás gyakorlati oktatásával kezdte, majd rövid idő alatt charterezéssel és a magyar tengeri vizsgára felkészítő tanfolyamokkal bővítette tevékenységét. A tengeri vitorlázást, motorozást cégünk 1986 óta oktatja. A tengeri kishajóvezetéshez az országban elsőként olyan saját tankönyvet írtunk, amellyel a magyar tengeri vizsgára teljes mértékben fel lehetett készülni. Azt a szokásunkat azóta is megtartottuk, hogy csak úgy vágtunk bele egy új oktatási formába, ha már kész tankönyvet tudtunk adni hallgatóink kezébe.

A vitorlásiskola a következő lépcsőben kezdett foglalkozni a belvízi vitorlázás oktatásával,  ehhez a tevékenységhez is átfogó, saját tankönyvet írtunk (az akkor nagyon közismert Bokor Imre: VÁLASZOK a kishajóvezetői vizsga kérdéseire címűt). A vitorlásiskola az oktatást belvízen 2009-ben befejezte, de a VÁLASZOK… könyv átdolgozott változata Kishajóvezetői alapismeretek címen jelenleg is népszerű oktató könyv.

A képzéseket a tengeren a cég mind a mai napig töretlenül végzi.  A horvát tengeri vizsgára felkészítő tanfolyamainkat  még 1997-ben kezdtük el, és természetesen ehhez is elkészítettük saját tankönyveinket (mai formájukban:  “Tengeri kishajós alapismeretek. Irány a horvát B vizsga”, ill. “Tengeri kishajós alapismeretek. Irány a horvát C vizsga”).

Mind a horvát, mind a belvízi elméleti vizsgára való felkészítést meg tudja cégünk támogatni on-line távoktató e-learning rendszerrel, tehát a tanfolyamon való személyes jelenlét nélküli, kizárólag otthoni felkészüléssel.

A vitorlásiskola 2000 óta tart vizsga nélküli gyakorlati és elméleti képzést a tengeren azok részére is, akik más tanfolyamokon esetleg nem kapták meg a megfelelő alapokat (megvett vizsgák, egynapos tanfolyamok, stb.), vagy már régen tanultak, ezért a tudásukat szeretnék felfrissíteni, továbbfejleszteni.

Hajóvásárlási tanácsadásunkkal 1997-től rendelkezésére állunk mindazoknak,  akik a hajózási üzletágba befektetésként vagy saját célra szándékoznak hajót vásárolni.

Amennyiben kérdése lenne, további felvilágosításért bátran forduljon hozzánk.  Kapcsolat.

mottó: “Tanuljon nálunk! Béreljen tőlünk!” Adria-Yacht

Céges adatok:

Cégnév: Adria-Yacht Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
(Rövid neve: Adria-Yacht Kft.)

Székhely: 1152 Budapest, Kinizsi utca 34.

Kapcsolattartási adatok: info@adria-yacht.hu

Adószám: 10533996-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-075241

Kiállító bíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhelyszolgáltató neve és elérhetősége:

Tárhely.Eu
e-mail: support@tarhely.eu
Tel: +36 1 789 2 789