Belvízi távoktatás

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium  által kiadott tesztkérdések alapján a mi belvízi on-line távoktató rendszerünk segítségével, ám az Ön saját otthonában készülhet fel teljeskörűen belvízi tesztvizsgájára.

Tengeri távoktatás

“Távoktatás – online tengeri hajóvezetés képzés” programunk keretében a horvát B és a horvát C tengeri képesítést adó elméleti vizsgákra készülhet fel, saját otthonában.

A távoktatás előnyeiről

Nincs időhöz és helyhez kötve, otthon tanul és akkor, amikor ideje ill. kedve van. Ez különösen akkor előnyös, ha Ön nagyon elfoglalt.

TENGERI TÁVOKTATÁS:

Nem pazarol időt és pénzt az oktatás helyszínére való utazásra.

Ez a legolcsóbb oktatási forma, mivel itt nincsenek olyan rejtett költségek, amelyek feleslegesen emelik egy tanfolyam árát (terembérlet, előadó díja, bemutató eszközök amortizációja, stb.) Mivel ez a legolcsóbb oktatási forma, ezért ezt a tanfolyam ára is tükrözi (nem beszélve a “Távoktatás – online TENGERI tanfolyam” beindulása alkalmából hirdetett 0 Ft-os tanfolyam típusról). TENGERI képzés esetén akár modulokból is felépítheti a saját tanfolyamát, hogy csak azért kelljen fizetnie, amirevalóban szüksége van.

Saját tempójában tanulhat, nem kell másokhoz alkalmazkodnia. Ebben a képzési formában nem lehet olyan eset, hogy egyszer elmondanak valamit, és nagy gond, hogy azt Ön hirtelen nem értette meg, de az sem fordul elő, hogy idejét rabolva unalomig magyaráznak pofon egyszerű dolgokat.

Ha kell, igénybe vehet hatékony konzultációt, ahol csak azt kérdez meg, ami tényleg gondot okozott.


BELVÍZI TÁVOKTATÁS:

A hivatalos belvízi vizsgához nagyon hasonló körülmények közt (ugyanazokat a kérdéseket és képeket kapva) van lehetősége nálunk felkészülni. Előre próbavizsgát is tehet. Végtelen számban gyakorolhatja a teszteket.