Hajóbérlés Primosten

Hajóbérlés Primosten Kremik nevű marinájából lehetséges, ez az óvárostól délre kb. 3 km-re, egy védett öbölben található. A kikötőben recepció, hajósbolt, étterem, élelmiszerbolt, vizeblokk és benzinkút is található. Hajóbérlés Primosten

A primosteni marinából bérelhető hajókról honlapunkon nem adunk közre árjegyzéket. Amennyiben a hajóbérlés Primosten Kremik marinájából érdekli, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, és az összes bérelhető szabad hajóról tájékoztatjuk az aktuális, legkedvezőbb áron.

Primosten óvárosa (a képen fent középen látszik) eredetileg egy szigetre épült és híd kötötte össze a szárazfölddel. Miután mint sziget elveszítette a védelmi jelentőségét, a híd helyét egy keskeny földnyelvvel feltöltötték. Az óvárosi rész dombtetejére – ahol egy temető található – érdemes felmenni a szép panoráma miatt. Primostennek nincs különösebb nevezetessége, de mindenki szívébe azonnal be tudja lopni magát, ezért főszezonban délután már esélytelen a városi kikötőben hajóval helyet kapni. Talán szabad bóját még lehet találni a kikötő előtt. Legkönnyebben Kremik marinából a recepciótól induló mikrobusszal lehet térítés ellenében az óvárosba eljutni.

Ha a hajóbérlés Primosten marinálából történik, akkor már csak a lehetséges úti célok sokaságából kell kiválasztani a legmegfelelőbbet. Egyhetes hajóbérlés esetén északi irányban a természeti szépségek közül a Kornati Nemzeti Park és a Krka Nemzeti park, valamint a Dugi Otok-szigetén lévő Telascica-öböl az elsődlegesek, a városok közül pedig Zadar, Biograd, Tribunj és Sibenik felkeresését ajánljuk. A kicsiny kikötővel rendelkező falvak sorában Sali, Kaprije, Sepurine, Jezera és Hramina felkeresése biztosan nem okoz csalódást. Délre, hosszabb hajózással, Korcsula-sziget is elérhető, de Hvar, Brac és Vis szigetek rövidebb, napi hajózásokkal is bejárhatók. Akik csak a környéken akarnak hajózni, felkereshetik Trogirt, Solta-szigeten Maslinicát és Brac-szigeten a Bobovisce-öblöt. Azon ügyfeleink számára, akik tőlünk bérelnek hajót, kívánságra segítünk egy személyre szabott úti terv összeállításában.

Ha a hajóbérlés Primosten marinájából valamilyen oknál fogva nem sikerül, akkor egy észak felé tervezett hajózáshoz ajánljuk Sibenik vagy Murter-Jezera marinákat, délre tervezett hajózáshoz Rogoznica, Trogir, Kastela vagy Split marináit.