Hajóbérlés Sibenik

Hajóbérlés Sibenik Mandalina marinájából lehetséges. A marina minden elvárt szolgáltatással rendelkezik, van recepció, két étterem, hajó szerviz, vizesblokk, mosoda és élelmiszerbolt. A kikötő területén ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére, jelszót a recepción lehet kérni. Benzinkút a marina oldalával szemben található kis öbölben, vagy a városi kikötőben érhető el.Hajóbérlés Sibenik

Árjegyzéket a Sibenikből bérelhető hajókról honlapunkon nem tettünk közzé, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, a marinából az összes lehetséges szabad hajót közvetíteni tudjuk.

Sibenik óvárosa kb. 3 km-e van a marinától, és sajnos gyalogosan nem egy szép sétányon közelíthető meg, ezért kocsival vagy hajóval javasoljuk felkeresni. Hajóval a városi kikötőben négy óra időtartamra is meg lehet állni, fizetés ellenében. Sibenik óvárosában a Szent Mihály erődöt, amely 70 m-re van a tengerszint felett, már messziről lehet látni. Érdemes a szép kilátás miatt felmenni a bástyafalakra. Az erőd alatt van a Szent Jakab katedrális, Sibenik leghíresebb műemléke.

Ha a hajóbérlés Sibenik Mandalina marinából sikeres volt, akkor az útvonalválasztásban a bőség zavara léphet fel. Rögtön a város környékén is több látnivaló van, a legismertebb a kb. 1 órai hajózásra lévő Krka Nemzeti Park. Nemcsak a park jelent szép látnivalót, hanem az oda vezető hajóút is. A sibeniki öbölből a Szent Antal-csatornán kihajózva egy I. világháborús tengeralattjáró bunker látható, a csatorna bejáratánál pedig a Szent Miklós erőd, ahova ki is lehet kötni. Egyhetes hajóbérlés alatt északi irányban elsősorban a Kornati Nemzeti Park és Dugi Otok-szigeten lévő Telascica-öböl nyújt szép látnivalókat, a városok közül Zadar, Biograd és Tribunj, a volt halászfalvak közül Sali, Sepurine, Jezera és Hramina. Délre hajózva akár Korcsula-sziget is elérhető, de Hvar- és Vis-sziget kényelmes úti cél. Akik csak a környéken akarnak hajózni, felkereshetik Triogirt, Solta-szigeten Maslinicát, Hvar-szigeten Hvar városát, a Pokolni-szigeteket és Brac-szigeten a Bobovisce-öblöt. Azon ügyfeleinknek, akik tőlünk bérelnek hajót, kívánságra segítünk egy személyre szabott úti terv összeállításában.

Ha a hajóbérlés Sibenik Mandalina marinából nem lehetséges, akkor északra Murter-Jezera, Biograd, délre Primosten vagy Rogoznica javasolható a hajóbérlés helyszínéül. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és az összes lehetséges bérelhető hajóról tájékoztatjuk.