Hajóbérlés Murter-Jezera

    Hajóbérlés Murter-Jezera ACI marinából lehetséges, a charter hajók száma azonban nem túl magas,  Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, az összes lehetséges szabad hajót közvetíteni tudjuk az aktuális kedvezményes áron, és cégünk is nyújt további kedvezményt. 

A marinában recepció, benzinkút, vizesblokk, étterem, daru és hajószerviz található. Élelmiszerbolt a halászfalu öblét körbeölelő faluban van. Az öböl partján több hangulatos étterem is található.

Hajóbérlés Murter-JezeraJezera falu kikötője hangulatos kedves hely, ahol még ma is folyik halászati tevékenység, és ennek régi nyomait is megtalálhatjuk. A faluban lévő Egészség Madonnája templom tornya Murter-sziget déli végénél jó tájékozódási pont a hajósok számára, akár a sziget part felőli, akár a másik oldalán hajóznak. A templomtoronyból szép kilátás nyílik a környező szigettengerre, de Murter-sziget többi magasan fekvő pontjáról is csodálatos a kilátás. Van olyan pont a szigeten, ahol minden irányban, vagyis a szárazföld irányában is tengert látunk. A faluban kiváló halételek kaphatók az éttermekben. A marina bejárata előtti szigetek szélárnyékában kiváló horgonyzóhelyeket lehet találni, ezek fürdésre is ideálisak.

Ha a hajóbérlés Murter-Jezera marinából sikeres volt, akkor a Kornati Nemzeti Park lehet az elsődleges úti cél, amit innen egy lassúbb hajóval is fél nap alatt meg lehet közelíteni. Bár Murter-sziget környezete sem szűkölködik szigetekben, a Kornati Nemzeti Park területén 120 sziget és majdnem ugyanannyi zátony található. Sok zátonyukat mi, magyar szemmel, biztosan szigetnek neveznénk, számomra máig nem világos a határ a horvátok szerinti  sziget és zátony között. A Kornati Nemzeti Park területén belépő díjat szednek, ugyanígy a Dugi Otok-szigeten lévő Telascica-öbölben is, de ez utóbbiban több napig maradhatunk ugyanannyi pénzért. Akik több napot szeretnének ezeken a területeken eltölteni, azoknak érdemes lehet a Telascica-öbölben fizetni a belépő jegyért, a Kornatokon pedig csak hajózgatni és nem kikötni. A Kornati Nemzeti Park területe Murter-sziget lakosainak a tulajdonában van, kétszáz évvel ezelőtt vették meg a szigeteket a hozzájuk tartozó halászterület miatt. Egyhetes hajóbérlés esetén északra Molat-, vagy Ist-szigetig, déli úti célokat választva pedig Vis- és Hvar-szigetekig lehet kényelmesen eljutni. Azoknak az ügyfeleinknek, akik tőlünk bérelnek hajót, kívánságra segítünk egy személyre szabott, több variációt tartalmazó úti terv összeállításában.

Murter-szigeten a Jezera ACI marinán kívül Bettina marinából és Hramina marinából is tudunk hajót biztosítani. A három marinában lévő charterhajók már komoly választékot jelentenek. Murter-sziget a szárazföldről hídon keresztül ingyenesen elérhető, kiváló indulási lehetőség akár az északi, akár a déli dalmát szigetvilág felfedezéséhez.

Ha a hajóbérlés Murter-Jezera ACI marinából nem lehetséges, akkor északra Murter-szigeten Hramina és Bettina marina, délre Vodice, Sibenik, Primosten és Rogoznica javasolható. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és az összes lehetséges bérelhető hajóról tájékoztatjuk kedvezményes áron.