Hajóbérlés Rogoznica

Hajóbérlés RogoznicaHajóbérlés Rogoznica Frapa nevű marinájából történhet. A marina, szolgáltatásaiban, a horvát Adria messze legtöbbet nyújtó kikötője. A marinában 3 vizes blokk, három étterem, élelmiszer és hajósbolt, hajószerviz, ajándékbolt, klubhelyiség, disco, hotel, úszó medence, stb. található. A sok színvonalas szolgáltatás mellett hangulatromboló, hogy a charter hajók bázisa az autó parkolótól sajnos elég messze esik, valamint, hogy a három vizesblokkból kettőnél csúcsidőben, szűkös befogadóképességük miatt, gyakori a sorban állás. Ez még akkor sem kellemes, ha közben márvány burkolatot nézegethetünk.

A rogoznicai Frapa marinából bérelhető hajókról honlapunkra nem tettünk ki árjegyzéket. Amennyiben a hajóbérlés Rogoznica Frapa marinájából érdekli, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, az összes bérelhető szabad hajóról és kedvezményekről tájékoztatjuk.

Rogoznica falu (a képen középen bal oldalon látszik) eredetileg a szárazföldön kezdett kiépülni, hatszáz évvel ezelőtt. A szigetre a török elleni védelem kényszere miatt települtek át a falu lakosai. Százötven évvel ezelőtt egy keskeny híddal tették jobban megközelíthetővé a szigetet. A faluban több hangulatos étterem is található,  látnivaló a Szent Miklós templom.

Ha a hajóbérlés Rogoznica Frapa marinájából megtörténik, akkor már csak a lehetséges úti célt kell megtervezni. Egyhetes hajóbérlés esetén északi irányba az öblöket, és – a szép természeti helyeket  kedvelőknek – a Kornati Nemzeti Parkot, a Krka Nemzeti parkot és a Dugi Otok-szigetén lévő Telascica-öblöt ajánljuk. A frekventáltabb városok közül Zadar, Biograd, Tribunj és Sibenik található elérhető közelségben. A kicsi kikötővel rendelkező falvak sorában Sali, Kaprije, Sepurine, Jezera és Hramina lehet elsődleges célpont. Délre, akár Korcsula-sziget is elérhető, de Hvar-, Brac-, és Vis-sziget rövidebb, napi hajózással is felkereshetők. Akik csak a környéken akarnak hajózni, azoknak Trogirt, Solta-szigeten Maslinicát és Brac-szigeten a Bobovisce-öblöt ajánljuk. A tőlünk hajót bérlő ügyfeleinknek, kívánságra, szívesen segítünk egy személyre szabott úti terv összeállításában.

Ha a hajóbérlés Rogoznica Frapa marinájából valamilyen oknál fogva nem sikerül, akkor egy észak felé tervezett hajózáshoz ajánljuk SibenikMurterJezera vagy Primosten marináit, délre tervezett hajózáshoz pedig Trogir,   Kastela vagy Split marináit.