Hajóbérlés Pomer

Hajóbérlés Pomer ACI marinájából lehetséges, amely az Isztriai-félsziget déli, Mendulinski-öblének mélyén található. A marina a szokásos szolgáltatásokkal rendelkezik: recepció, étterem, presszó, élelmiszerbolt, vizesblokk, hajószerviz.Hajóbérlés Pomer

Árjegyzéket nem adunk közre, ha kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, és a marinában található összes szabad hajóról naprakész tájékoztatást fogunk adni.

A Pomer nevű kicsiny település kb. 500 m-re lehet a marinától. A település a hal-, és kagylótenyésztő telepeiből él, a turizmus mellett. A kicsi, nyugodt falucskában több étterem is található. A mendulinski-öböl, természeti szépségével, a pihenésre vágyóknak lehet a célpontja.

Ha sikerült a hajóbérlés Pomer ACI marinából, akkor már csak azt kell eldönteni, mi is legyen az úticél. A marina ideális kiindulópont az Isztriai-félsziget felfedezéséhez. Egyhetes hajóbérlés esetén felhajózhatunk egészen Novigradig, és az oda-, vagy visszaúton mindenképp érdemes útba ejteni Porecet, Rovint, a Brioni-szigeteket és Pólát. Egy másik útvonalon elhajózhatunk Abáziáig (Opatia), útközben Rabacon kívül érdemes több öblöt is végiglátogatni. Egy harmadik lehetséges útiterv Cres, Mali Losinj, Rab, Krk és Rabac útvonal, ekkor a dél felé található legszebb települések látogatását vesszük célba. Valószínű, hogy több embert megkérdezvén hosszas vitát eredményezne, mely városok az Adria legszebb helyei, de egy húszas listába biztosan beleférne az összes előbb felsorolt település. Ez utóbbi útvonalat lehet a városok helyett az útba eső öblök felkeresésével végigjárni azoknak, akik inkább a városoktól távol szeretnék a hajózásukat eltölteni. Ilyen öblök nagy számban találhatók Cres, Losinj, Rab és Krk-szigeteken. Öbölben történő horgonyzáskor oda kell figyelni arra, hogy a már bent levő hajókhoz hasonló módon horgonyozzunk le, azaz pl. ha a parthoz is ki van kötve a többi hajó, akkor követni kell a példájukat.

Amennyiben rajtunk keresztül bérel hajót, kívánságra segítünk egy személyre szabott, több lehetőséget tartalmazó úti terv összeállításában.

Amennyiben a hajóbérlés Pomer ACI marinából a hajók foglaltsága miatt nem lenne lehetséges, úgy északi útvonal esetén Póla (Pula) vagy Rovinj, a másik két útvonal esetében Póla (Pula) vagy Punát az ajánlott indulási pont.