Hajóbérlés Pula (magyarul Póla)  – Árjegyzék

Hajóbérlés Pula két marinájából is történhet. A legtöbb charter cég a város szélén lévő Veruda marinában (első kép) található. Az ACI marina (második kép) frekventáltabb, a Póla ékkövének számító amfiteátrum mellett, a belvárosi részhez jóval közelebb található. A Veruda marinában recepció, vizesblokk, mosoda, élelmiszer- és hajósbolt, szerviz, étterem és presszó is található. A pólai ACI marinában recepció, vizesblokk, mosoda és presszó várja a vendégeket. A városban a közelben minden más szolgáltatás megtalálható.Hajóbérlés Pola Veruda marina

Árjegyzékünk (ezek előzetes, engedmény nélküli listaárak) Póla Veruda-marinából van, de érdeklődés esetén természetesen  az összes chartercég szabad hajóját fel tudjuk ajánlani, és mindig az aktuális legkedvezőbb áron.  Kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Póla római kori emlékei az amfiteátrum, a Sergius diadalív és a Herkules kapu, valamint “Róma és Augusztus temploma”, amely a római Mars templom mintájára épült. Természetesen a meglepően épen megmaradt amfiteátrum a legjelentősebb a négy közül, ahol nemcsak az ókorban voltak viadalok, hanem a középkorban is sokszor rendeztek benne lovagi ütközeteket. Manapság opera és egyéb zenei előadásoknak ad otthont. Póla legjelentősebb középkori műemléke a városháza.

Ha sikeres volt a hajóbérlés Pula valamelyik marinájából, akkor több hajózási úti cél közül lehet választani. Egyhetes út alatt észak felé végig lehet hajózni az Isztria mentén, érintve Novigrad, Porec, és Rovinj városokat, valamint meg lehet látogatni a Brioni Nemzeti Parkot, ahol a Veli Briuni-szigeten a kikötőben ki lehet kötni. Másik útirányban szintén az Isztria mellett hajózva Abáziáig (magyarul Opatia) érdemes elhajózni, útközben több szép öblöt lehet felfedezni. Déli irányban hajózva végigmehetünk egy Cres, Mali Losinj, Rab, Krk útvonalon is. Errefelé hajózva sorra látogathatjuk a hangulatos középkori városokat, vagy akiknek jobban tetszik, ezeken a szigeteken számos nagyon szép, horgonyzásra alkalmas öböl található. Ha tőlünk bérel hajót, kívánságra segítünk egy személyre szabott útiterv összeállításában.

Hajóbérlés PulaHa a hajóbérlés Pula mindkét marinájából sikertelen lenne, akkor északi útirány esetén Rovinj, Pomer jöhet számításba, déli útvonal esetén Punat. Konkrét kívánság esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, az összes lehetséges szabad hajót közvetíteni tudjuk.