Hajóbérlés Sukosan

Hajóbérlés Sukosan Dalmácia marinájából lehetséges. A Dalmácia marina az Adria legnagyobb kikötője, a vízen 1300 hajó részére van hely. A marina a légifelvételeken a világ egyik legjobban kinéző kikötője, továbbá biztosan első helyen áll az egy kikötőhelyre jutó travel liftek számában is, már amennyiben Hajóbérlés Sukosanlétezik ilyen verseny a marinák között. A marina tulajdonosai ezen 3 “leg”-es teljesítmény után úgy gondolták, hogy másnak is jusson babér, a többi szolgáltatásuk igencsak közepesre, vagy az alá sikeredett. A kikötőben van saját strandrész, benzinkút (autóknak is, de kocsival inkább máshol, olcsóbban tankoljon), mosoda, motor szerviz, recepció, vizes blokk, éttermek, hajós bolt, élelmiszer bolt és egy kis pék üzlet.

Dalmácia marinából ebben az évben nem jelenítettünk meg árjegyzékét a honlapunkon, de érdeklődés esetén természetesen az összes itt található chartercég szabad hajóját közvetíteni tudjuk.

A marina méretei miatt még egy belső (a kikötőben megtett) séta is hosszú, így Sukosan vagy Bibinje üdülőfalukba inkább kocsival induljunk neki. A marina környékén nincs olyan látnivaló, ami bárhol máshol ne lenne megtalálható a tengerparton, a vendéglátó helyek viszont hangulatosabbak, mint bent a marinában.

A marinából északra, délre és nyugatra is el lehet indulni hajóval. Nyugati irányban át lehet hajózni  a Pasman-Ugljan híd alatt, már amennyiben a hajó árbóca átfér a híd alatt (!!!). Ebben az irányban nagyon könnyen elérhető a Kornati Nemzeti Park, a Telascica-öböl, valamint Dugi Otok és  Iz-sziget. Ezen a területen egy hetet bőven el lehet tölteni azoknak, akik szeretik az öblökben való éjszakázást, a piciny halászkocsmákat, vagy a szigeteken lévő volt halászfalvak romantikáját. Egy egyhetes út alatt északra hajózva bejárhatók Silba-, Premuda-, Losinj- és Rab-szigetek legszebb helyei, délre hajózva pedig elérhetők Vis- és Hvar-szigetek látnivalói, ill. Split, Sibenik, Trogir, Primosten és Skradin városok. Amennyiben tőlünk bérel hajót, kívánságra egy személyre szabott útiterv összeállításában is segítünk.

Ha a hajóbérlés Sukosan Dalmácia marinájából valamilyen oknál fogva nem sikerül, akkor egy észak felé tervezett hajózáshoz ajánljuk a Punat  vagy Zadar  marinában, dél felé, ill. a Kornati-szigetekhez tervezett hajózáshoz pedig Biograd  vagy a Murtersziget  marináiban található charter flottát.